Drie verdachten bekennen brandstichting

GEESTEREN – Politie Berkelland heeft een onderzoek naar brandstichting in een leegstaande boerderij aan de Oude Nettelhorsterweg in Geesteren afgerond. Drie verdachten, een jongen van 13 en twee van 17 jaar uit de gemeente Berkelland, hebben bekend de brand te hebben aangestoken.

Op vrijdag 6 mei woedde er een brand bij de leegstaande boerderij, die op de nominatielijst staat om gesloopt te worden. Het pand ging volledig in vlammen op. Er werden drie jongens aangehouden die op het moment van uitbreken van de brand bij de boerderij gezien waren.

De politie heeft hen verhoord en alle drie bekenden hun aandeel in de brandstichting. Hun dossier is overgedragen aan het Openbaar Ministerie, die een strafmaatregel voor hen gaat bepalen.

Eerdere bericht: Boerderij gaat helemaal in vlammen op

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven