Het is nu al druk in het openluchttheater

tn_Afbeelding nieuw Roy 29719EIBERGEN – Zonder vrijwilligers kan het openluchttheater in Eibergen niet bestaan. Dat werd woensdagavond duidelijk tijdens een grote schoonmaak-avond. Met man en macht (vijfentwintig mensen) werd alles klaargemaakt voor de officiële opening die geland staat voor aanstaande zaterdag. Pr-man Raph Schouten was tevreden met de opkomst (zie video).

Vegen, schilderen, de toiletten schoonmaken, zitbanken vast maken van de tribune, info borden plaatsen, en zelfs werd het dak van de koepel geveegd. Ook donderdagavond is het voor de groep vrijwilligers zweten geblazen in het theater. Vrijdag ziet het openluchttheater er weer spik en span uit.

“Donderdag is ook iedereen welkom om de handen uit de mouwen te steken. Er is nog werk genoeg. Regisseuse Rita Somsen zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid”, aldus Schouten. De lopers van de avondvierdaagse mogen vrijdag voor het eerst het ‘nieuwe’ theater bewonderen.

Zaterdag wordt er voor het eerst – door een band – officieel afgetrapt op het podium. Soulkey uit Neede maakt het publiek dan gek. Vanaf 22.30 uur zal DJ Senaka en friends het podium betreden.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2042]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven