Hondenpoep-actie werpt zijn vruchten af!

afbeelding-nieuw-roy-29542RUURLO – Heeft u ook last van hondenpoep in de straat? Dit probleem is heel makkelijk op te lossen. Plaats een groot bord met een pakkende tekst op de plek waar de viervoeters altijd zitten te schijten. Dat deed Vincent Wiegerinck (51) uit Ruurlo enkele dagen terug ook aan de Barchemseweg ook. En met resultaat geen hond en baasje meer te bekennen!

Wiegerinck ergert zich al een tijdje groen en geel aan de hondenpoep bij hem voor de deur. “Eigenlijk was in van plan om de boel af te zetten, maar dat ging iets te ver. Na het plaatsen van het bord loopt iedereen met zijn hond naar de overkant van de weg. Dus de boodschap is duidelijk.”

De inwoner uit Ruurlo heeft al vaker hondenbezitters aangesproken op hun gedrag. Daarom moest er wat gebeuren. Het bord heeft een leuke tekst: Hond wat heb jij een leuke baas! Morgen bij jullie in de tuin? ”En dat meen ik echt als ik weet waar de drollen vandaan komen dan gooi ik ze daar gewoon in de tuin”, aldus Wiegerinck.

Hondenpoep blijft in Berkelland een probleem. NUB heeft vaker aandacht besteed aan dit onderwerp. De gemeente roept mensen op om de klachten over hondenpoep altijd te melden. Dan kunnen dorpswachten extra controle uitvoeren.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven