Wil Eibergen ook een glasvezelnetwerk?

EIBERGEN – Rondom Eibergen worden er volop glasvezelnetwerken aangelegd. In bijvoorbeeld Groenlo, Aalten, Lichtenvoorde, Ruurlo, Zelhem, Vorden, Keijenborg, Hengelo, Winterswijk, en ’s Heerenberg. Inmiddels is er zelfs een initiatief gestart om glasvezel te krijgen in Beltrum.

Waarom glasvezel? Omdat glasvezel een bijna onbeperkte bandbreedte heeft, waardoor super snel internet mogelijk is. Met glasvezel kunt u net zo snel bestanden versturen als ontvangen. Met glasvezel heeft u een superstrak televisie beeld, met allerlei interactieve diensten op uw televisie, zoals uitzending gemist, films, internet pagina’s en noem maar op.

Glasvezel is de meest moderne infrastructuur met enorm veel extra mogelijkheden door de hoge beeld kwaliteit. Denk aan zorgtoepassingen, camera beveiliging, het versturen van video bestanden in een fractie van een seconde. Met glasvezel kunt u zelfs uw eigen televisie zender beginnen.

Enkele Eibergse ondernemers vinden dat Eibergen niet achter kan blijven en roepen inwoners op om te helpen een initiatief op te starten, zodat ook Eibergen binnenkort gebruik kan maken van deze meest moderne infrastructuur. Helpt u ons mee? Neem contact op met Jeroen Sloot via: [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven