Inbrekers actief in Neede en Rietmolen

NEEDE – Zaterdagmiddag 30 april is er ingebroken in een woning aan de Kempershof in Neede. Bij de inbraak zijn onder meer mobiele telefoons en spelcomputers gestolen.

De inbraak is om zaterdagmiddag om 16.20 uur gemeld bij de politie en heeft vermoedelijk kort daarvoor plaatsgevonden. Vermoedelijk is men via de achterzijde de woning binnengekomen. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Volgens wijkagent Joost van Benthem is er ook een bedrijf in Neede en een woning in Rietmolen het dupe geworden van een inbraak. De politie zoekt getuigen. Bel met 0900-8844.

Update dinsdag 3 april:
De politie komt vandaag met extra informatie naar buiten over de bovenstaande inbraken in de nacht van zaterdag op zondag is er ingebroken bij bakkerij Batist in de Oudestraat. Voor zover bekend is er niets buit gemaakt. De woninginbraak werd gepleegd aan de Past. C.M. van Everdingenstraat in Rietmolen. Er werden meerdere telefoons en laptops meegenomen. De politie heeft alle inbraken in onderzoek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven