Seizoensstart theater goed voor 300 man

tn__HTH4027EIBERGEN – Gisteren (28 mei) is op muzikale wijze het nieuwe seizoen geopend in het openluchttheater in Eibergen. De laatste weken is niemand ontgaan dat het Eibergse theater  ingrijpend veranderd is. Zie eerdere berichten op deze site. Eibergen Swingt trok zaterdagavond meer dan 300 bezoekers. Ondanks het mindere weer toch een behoorlijk aantal.

Het publiek werd getrakteerd met twee acts deze avond. De band Soulkey trapte af met een mix van Soul, R&B, Funk en Disco. Zangeres Cindy Lansink stond met lef op het podium (zie video) en wist met haar soulklank het publiek in de juiste stemming te brengen.

DJ The Unexplained & Friends mochten de avond afsluiten. De act werd geopend met een eigen geproduceerde dancetrack gecombineerd met live gitaar muziek (zie video). Tot in de late uurtjes kon het publiek genieten van zweverige progressive housemuziek klanken.

De organisatie kan terugkijken op een succesvolle avond.

Foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=2047]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven