Wat moest RTL-nieuws in Esdoornstraat?

31052011235EIBERGEN – Dinsdag heeft Eibergen bezoek gehad van de landelijke media. Een reportagewagen van RTL-nieuws werd dinsdagavond (omstreeks 19.00 uur) door journalist Roy Nijman aangetroffen in de Esdoornstraat. Wat was er aan de hand? De mediacollega’s waren Eibergenaar Ronald Rietbroek aan het interviewen in verband met een tuchtzaak tegen oogarts Frans V.

Tegen de arts zijn verschillende klachten ingediend van patiënten die oogschade hebben opgelopen na laserbehandelingen. Ronald Rietbroek uit Eibergen is één van de slachtoffers. Hij vertelde dinsdag in het RTL-nieuws over de fouten die gemaakt zijn tijdens een operatie (zie video).

De Inspectie voor de Gezondheidszorg gaat een tuchtzaak beginnen tegen oogarts Frans V. uit Amstelveen. Rietbroek is vanaf 2005 al bezig met een rechtszaak tegen de oogarts.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven