Bestuurder opgepakt na frontale botsing

tn_Afbeelding nieuw Roy 30195GEESTEREN – Na een flinke aanrijding op het Eiland in Geesteren is woensdagavond een 22-jarige bestuurder uit Polen – die het ongeval veroorzaakte – aangehouden door politie Berkelland. De man zat met alcohol achter het stuur (1,6 promille) en is daarom overgebracht naar het politiebureau. De andere inzittende van het voertuig werd met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De aanrijding werd omstreeks 17.30 uur aan de politie doorgegeven. De frontale botsing vond plaats in een bocht op het Eiland. De bestuurder die is aangehouden zat teveel op de andere weghelft en botste daardoor tegen de andere auto die bestuurd werd door een 38-jarige bestuurster uit Groenlo. Beide auto’s zijn total loss verklaard.

Buurtbewoners maken zich zorgen over de situatie die nu is ontstaan door het afsluiten van de Nettelhorsterweg. “De gemeente moet zich eens achter de oren krabben. Deze weg is helemaal niet berekend op zoveel verkeer. Veel sluipverkeer neemt deze route. Dit is het eerste ongeval tijdens de afsluiting van de grote weg. Wat gebeurt er nog meer?”, zegt een boze buurtbewoner.

Beide auto’s zijn afgesleept door Iliohan uit Borculo. Het verkeer kon daarna weer gebruik maken van de weg.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2078]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven