Borculo twee dagen in teken van muziek

tn_Afbeelding nieuw Roy 30502BORCULO – Muzikanten hebben afgelopen weekend flink van zich laten horen tijdens de Weerkomdagen en de Taptoe. Het slechte weer zorgde zaterdagavond tijdens de taptoe voor minder bezoekers dan verwacht. Zondag waren de weergoden wat beter gezind en dat zorgde voor stralend weer. De tweede dag van Weerkomdagen ging daarom de boeken in als geslaagd.

Ruim vijfhonderd bezoekers hebben de Borculose Taptoe bezocht (zie video). Bij de Weerkomdagen op de Veemarkt was het tijdens de optredens bommetje vol. Mensen konden zelfs geen zitplek meer vinden en moesten daarom blijven staan.

Het optreden van Blinde Ed – bekend van Popstars – ging niet door. Zanger Herman Riethorst uit Neede en zangeres Rita Hoebink moesten de lege plek in het programma opvullen. Het duo – die bijna nooit samen optreden zorgde voor een groot feest. Het publiek ging uit zijn dak toen ze de nummers van George Baker, BZN, en de Vengaboys te horen kregen.

“De feestmuziek sloeg goed aan, de mensen vonden het prachtig. We kregen zelfs na afloop meerdere aanvragen om elders op te treden. Dat is wel bijzonder”, aldus Riethorst. Er stonden nog meer plaatselijke artiesten op het podium: Carlijn Middelhof, het Edelweiss kapel en de Sleppers.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2086]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven