Brandweer sproeit tuin!

tn_Afbeelding nieuw Roy 29951Waar blijft het gras tijdens de droogte groen in Eibergen? Op de Maat! De brandweermensen van Eibergen hebben maandagavond het gazon van ome Gerrit gesproeid. Honderden liters water zijn door de brandwachten op het ‘gazon’ gespoten. Een raar gezicht met deze droge periode.

Als oud-burgemeester Gerrit Smits (ome Gerrit) nog had geleefd dan hadden de vrijwilligers nog wel een kopje koffie gekregen. Oja, wordt de tuin van burgemeester Hein Bloemen ook nat gehouden door brandweer Ruurlo? Bovenstaande is natuurlijk allemaal met een knipoog.

Brandweer Eibergen was aan het oefenen op de Maat. Toch jammer van al dat water. Maar het gras op de Maat wordt dit jaar niet meer bruin!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2057]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven