FC Eibergen organiseert verenigingsdag

EIBERGEN – FC Eibergen houdt op zaterdag 18 juni zijn jaarlijkse Verenigingsdag. Tussen 11.00 uur en 19.30 uur komt jong en oud volledig aan zijn trekken. Iedereen die lid van de voetbalvereniging is alsmede ouders, supporters en sponsors, zijn van harte welkom op sportpark De Bijenkamp.

Voor het eerst is er een groot onderling voetbaltoernooi, dat om 11.00 uur begint. Alle deelnemers dienen om uiterlijk 10.30 uur aanwezig te zijn. De E- en F-pupillen komen tegen hun ouders in actie. De overige pupillen- en juniorenteams spelen in gemengde samenstellingen tegen elkaar en dat geldt ook voor de seniorenteams. Het toernooi duurt tot ongeveer 14.30 uur. Voor alle spelers en andere aanwezigen in en rond het clubgebouw is er om een 12.30 uur een gratis lunchbuffet
.
Om 11.00 uur heeft ook de start plaats van de fietspuzzeltocht, waarvoor weer een prachtige route door de omgeving is uitgezet. De sportievelingen krijgen onderweg een lunchpakket uitgereikt, waardoor zij niets van het lunchbuffet op het sportpark hoeven te missen. De jongste leden kunnen zich ‘s middags tevens vermaken met een springkussen, terwijl zij zich ook fraai kunnen laten schminken.

Om 15.00 uur begint het officiële gedeelte. Daarin worden bekendgemaakt: de beste spelers van het eerste zaterdagteam, het eerste zondagteam, het eerste damesteam en de supporter van het seizoen. Tevens worden alle kampioensteams gehuldigd. Elke speler gaat met een fraaie medaille naar huis. De onthulling van de nieuwe fraaie website van FC Eibergen zal dan ook op ludieke wijze geschieden.

Als afsluiting wordt er net als vorig jaar een ballonnenwedstrijd gehouden. Vele tientallen ballonnen met daaraan het kaartje van de eigenaar kiezen weer het luchtruim. Daarna kan er nog tot 19.30 uur nageborreld worden, waarbij ook de keuken geruime tijd is geopend voor de inwendige mens.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven