Lidl geeft een minuut gratis winkelen weg

NEEDE – De eerste klanten van de nieuwe supermarkt Lidl in Neede maken kans op een minuut gratis winkelen tijdens de opening die op 8 juni zal gaan plaatsvinden aan de Ten Coateplas. Rond 8.15 uur vindt er een loterij plaats waar één klant kans maakt op een minuut gratis winkelen.

Voorafgaand aan de opening van het filiaal, op dinsdagavond 7 juni, vindt er een informatieavond plaats tussen 19.00 – 21.00 uur. Een ieder kan dan alvast kennismaken met Lidl, het assortiment en het personeel van het nieuwe filiaal.

Lidl pakt daarnaast nog groots uit met verschillende acties in de openingsweek, zoals 30% korting op alle groente & fruit en diverse aantrekkelijk geprijsde aanbiedingen. De kleinste klanten worden niet vergeten door Lidl. Zij kunnen meedoen met een kleurplaatactie waarbij ze kans maken op een Playstation 3.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven