Meisje uit Eibergen overleden na botsing

HAAKSBERGEN – Het 14-jarige meisje uit Eibergen dat donderdag 9 juni gewond raakte bij een aanrijding aan de Lansinkstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag aan haar verwondingen overleden. Slachtofferhulp is aangeboden aan de betrokkenen.

Donderdag is het 14-jarig meisje uit Eibergen ernstig gewond geraakt, toen zij omstreeks 13.50 uur met haar fiets in botsing kwam met een auto. Het meisje fietste in een groep fietsers. Volgens getuigen gedroeg de groep zich netjes.

Toen zij moest uitwijken voor een geparkeerd staande auto, kwam het meisje in botsing met een tegemoetkomende auto. Deze werd bestuurd door een 52-jarige vrouw uit Enschede. Volgens getuigen zou de vrouw heel rustig hebben gereden. Het meisje kwam bij de aanrijding met haar hoofd op de voorruit van de auto terecht.

Een traumahelikopter kwam ter plaatse, maar uiteindelijk is besloten haar met spoed per ambulance naar een ziekenhuis te brengen. Bij het vervoer hebben motoragenten de ambulance begeleid. De weg is enige tijd afgesloten geweest.

De Verkeersongevallenanalyse onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven