Needse wijkagent stopt er helemaal mee

NEEDE – Wijkagent Joost van Benthem – actief in Neede – stopt ermee. Er gingen al een aantal dagen geruchten rond in het dorp. Vooral het verdwijnen van zijn twitteraccount riep veel vragen op. Woensdagavond werd het verhaal naar buiten gebracht.

Van Benthem blijft actief bij de politie maar kiest een andere richting. Bij de politie zijn ze druk bezig om er voor te zorgen dat Neede weer snel een nieuwe wijkagent krijgt. Waarom hij stopt is niet bekend die vraag ligt nog bij de voorlichting.

NUB vroeg dinsdag aan persvoorlichter Anton de Ronde waarom het twitteraccount verwijderd is. “Hij heeft er voor gekozen om te stoppen omdat hij de meerwaarde er niet van in ziet en via de andere media wil communiceren. Daar is iedere wijkagent vrij in.”

Joost van Benthem was sinds 9 augustus 2010 actief in Neede. Daarvoor zat hij bij politiedistrict IJsselstreek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven