Plantage opgerold aan Bronbeekstraat

EIBERGEN – Politie Berkelland heeft dinsdag 21 juni een 36-jarige man en een 34-jarige vrouw uit Eibergen aangehouden. In hun woning aan de Bronbeekstraat werden bijna 1500 hennepplanten en stekjes aangetroffen. De politie kreeg een melding, dat er in een woning op de Bronbeekstraat in Eibergen hennep geteeld zou worden.

De politie onderzocht de zaak en nam een kijkje in de woning. Agenten troffen in de kelder en op zolder bijna 1500 hennepplanten en stekjes aan. De planten en apparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd. De stroom bleek illegaal te zijn afgetapt.

De verdachten zijn voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Heeft u foto’s stuur ze naar [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven