Vaders door ondernemers uit bed gebeld

tn_Afbeelding nieuw Roy 30138EIBERGEN – Vaderdag: een dag om vaders in de watten te leggen. En daar weten de ondernemers uit Eibergen wel raad mee. Zondagmorgen werden veertig papa’s in het zonnetje gezet met een groot verrassingspakket. Ondernemer James Schegman was – samen met andere winkeliers – al vroeg op pad om de pakketjes persoonlijk te bezorgen. Ze moesten zelfs vaders wakker maken! (zie video).

Wilco Nieuwenhuis was zo’n vader die nog in bed lag te pitten. Zijn twee kinderen deden de deur open en haalde Wilco uit bed. Zijn overbuurman – Endeman – kreeg ook een pakketje uit handen van Schegman. Ook in Beltrum waren twee vaders die werden verrast. Anton Meijer en de heer Luttikholt kregen ook bezoek van de EOV.

Om 8.30 uur werden de pakketjes klaargemaakt bij Boenders in Eibergen. Dit keer met twee nieuwe leden – Bakker Bart en Robin Krooshof. Waarom kregen de dertig vaders een cadeau aangebonden? De EOV had een vaderdagactie opgezet. Klanten konden iemand – doormiddel van een briefje – opgeven voor de vroege actie.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2075]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven