Gouden koets pronkt op de Zwarte Cross

_HTH7550HAARLO/LICHTENVOORDE – Even werd er gedacht dat de koningin op de Zwarte Cross zou komen. Maar dat feest ging niet door. Toch had het festival een koninklijk tintje. En wie zorgden daarvoor? Een vriendengroep uit Haarlo onderleiding van Peter Eppink. Tijdens de cross (specialklasse} gingen de Berkellanders met een gouden koets de baan op!

Het voertuig trok veel aandacht bij de duizenden bezoekers. De koets werd niet getrokken door paarden maar door brullende motoren. De vriendengroep is in Berkelland vooral bekend onder de naam café Eppe. De Zwarte Cross werd ook dit jaar bezocht door enorm veel mensen uit Berkelland. Zelfs de wijkagent van Eibergen – Rob van Meurs – kon zijn oude wijk niet in de steek laten.

Hij was tijdens het evenement bijna dagelijks te vinden op het terrein. Natuurlijk wel in dienst van de politie! Ook fotograaf Han te Hennepe uit Eibergen was voor het eerst te vinden op de Zwarte Cross. Hij maakte voor Nieuwsuitberkelland.nl de onderstaande reportage.  Alle foto’s zijn te bestellen via [email protected].

Foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=2133]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven