Plannen voor nieuwe snackbar al heel ver

foto-harryEIBERGEN – Als alles mee zit dan komt er binnenkort een nieuwe snackbar in Eibergen. De vergunningen zijn al rond. Het gemeentebestuur van Berkelland heeft deze week toestemming gegeven om de cafetaria te realiseren in het pand waar vroeger Harry’s Snackcounter zat (Hagen). Robin Kerkemeijer die nu een goedlopende snackbar heeft in Neede heeft de plannen opgezet.

“Sinds mei ben ik al bezig om een nieuwe cafetaria te starten in Eibergen of Haaksbergen. Op dit moment moet ik alleen nog in gesprek met de pandeigenaar. Als dat achter de rug is en we een goede deal kunnen sluiten dan krijgt Eibergen een derde snackbar”, laat Kerkemeijer – die nu de Happerij in Neede runt –  zaterdag exclusief weten aan Nieuwsuitberkelland.nl.

Volgens Kerkemeijer kan er nog makkelijk een snackbar bij in Eibergen. “Kijk maar naar Neede daar hebben we er ook drie. En dat gaat ook prima.” De naam is ook al bekend: ’t Hagen gaat het heten.

Eibergen heeft op dit moment twee cafetaria’s ’t Heukse en Harry’s Snackcounter. Binnenkort meer informatie over de plannen op deze site.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven