Rekkenaar wint prijs met een oranjefoto

stv_5103_manjaREKKEN – Het is best wel knap: de vierde plaats behalen tijdens een grote fotowedstrijd met dertienhonderd inzendingen. Rekkenaar Wim Stevenhagen deed mee aan de landelijke wedstrijd die opgezet was door CeWe fotoalbums. Hij won de 4e plaats met een foto die gemaakt was tijdens de oranjemarkt in Eibergen.

“Het was best wel spannend, er waren dertig genomineerden. Met welke foto ik in de prijzen ben gevallen? Een foto van een oranjetaart die gemaakt is door Manja Sluiter.” Stevenhagen zette de Eibergse taartenbakster ook in het zonnetje. Ze kreeg een vergroting van de foto en het koninginneboek die Stevenhagen had gemaakt (zie foto).

De fotograaf uit Rekken kreeg een waardebon voor en album, een fotoboek van koninginnedag en een fraaie vergroting op perspex. Voor de bezoekers van deze site is Wim Stevenhagen geen onbekende hij maakt regelmatig kiekjes voor Nieuwsuitberkelland.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven