Verdachten van koperdiefstal opgepakt

BERKELLAND  Politie Berkelland heeft in de maand juni een vijftal verdachten aangehouden. Zij worden ervan verdacht in de regio voornamelijk koperdiefstallen te hebben gepleegd. Tegen de verdachten is proces-verbaal opgemaakt.

De verdachten gingen in wisselende samenstelling op pad en worden ervan verdacht hoofdzakelijk koper bij bedrijven te hebben gestolen. Daarnaast is een viertal fietsen en een mini-bike gestolen. Ook werd er in Eibergen in twee woningen ingebroken. Hier werden de pannen gestolen en als oud ijzer verkocht.

De diefstallen vonden voornamelijk in Eibergen, Neede, Delden, Zelhem en Borculo plaats en in totaal zijn er 19 zaken opgelost. Van de buit is niets teruggevonden.

De verdachten zijn in de leeftijd van 30 en 55 jaar oud en zijn woonachtig in Neede en Eibergen. Het dossier is nagenoeg afgerond.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven