Voertuig in vlammen bij botsing in Ruurlo

tn_Afbeelding nieuw Roy 30750RUURLO – Zondagmorgen omstreeks 11.00 uur is op de kruising Scheiddijk met de Batsdijk een auto in vlammen opgegaan na een botsing tussen twee personenauto’s. De bestuurder van de brandende auto – 28 jaar uit Ruurlo – kwam met de schrik vrij. Hij kon optijd uit zijn voertuig komen. Hulpdiensten zoals de brandweer en politie werden opgeroepen.

De 28-jarige man uit Ruurlo reed over de Scheiddijk en wilde de Batsdijk oversteken. Door een onbekende oorzaak zag hij een andere auto – die bestuurd werd door een 18-jarige vrouw uit Ruurlo – over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg.

Na de klap vloog de auto in brand. De brandweer die snel ter plaatse kwam heeft de vlammen geblust. Alle betrokken bleven ongedeerd. De brandweermensen van post Ruurlo hebben het wegdek schoongespoten. Beide auto’s zijn afgesleept door Iliohan uit Borculo.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2100]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven