DJ’s zorgen voor nieuw concept op kermis

EIBERGEN – Kermismaandag wordt dit jaar omgedoopt tot ‘I love monday’. Vier DJ’s en stichting Draaimolen hebben dit nieuwe concept bedacht. Jeroen Sloot, Senaka Lukens, Wessel Bottenberg en Ralf van den Bobbelsteen zijn druk bezig met de voorbereidingen en kunnen niet wachten om achter de draaitafels te staan.

“Wij, stichting Draaimolen en vier enthousiaste Dj’s hebben besloten om de komende jaren de programmering voor de maandag vast te houden. Er werden meteen plannen gemaakt. Als eerste punt wilden we meer herkenbaarheid. Hiervoor wilden we een logo en een titel die mensen aansprak”, aldus Niek Boevink.

I Love Monday gaat om 13.00 uur van start op het podium ter hoogte van Markt 2. Vrijdagavond wordt de kermis geopend door Keet bekend van RTL Telekids. Dat zal rond 19.00 uur plaatsvinden. Ook nieuw is dit jaar de radio Veronica DJ Tour. Zaterdagavond te zien vanaf 20.30 uur (locatie podium).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven