Kids kennis laten maken met blaasmuziek

BORCULO – In september zal Muziekvereniging Volharding van start gaan met het Windkracht 6 project. Dit project heeft als doel kinderen enthousiast te maken voor de blaasmuziek. Ze leren kennismaken met de verschillende instrumenten die je in een harmonieorkest vindt.

Er wordt gezongen, gedanst, gemusiceerd, instrumenten uitgeprobeerd en vooral  veel plezier gemaakt. Het project dat Volharding Borculo gaat doen heeft nog een extraatje. De kinderen leren namelijk ook noten lezen en blokfluit spelen. Zo krijgen ze in korte tijd de beginselen van het muziek maken onder de knie. Als leuke afsluiting van dit project zal er in samenwerking met de harmonie van Volharding een concertje gegeven worden.

De lessen starten op dinsdag 6 september en zullen iedere week gegeven worden van 16.15 uur tot 17.00 uur in het muziekgebouw van Volharding aan de Haarloseweg. De totale kosten hiervoor zijn € 100,- (inclusief blokfluit en lesboek + cd).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rosanne Sprick:  tel 06-51352776 of mail naar [email protected]. U kunt uw aanmelding mailen naar het secretariaat van Volharding: [email protected]. Opgave is mogelijk t/m 23 augustus 2011.

Kijk voor meer informatie over Muziekvereniging Volharding ook op de website: www.volhardingborculo.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven