Politie zoekt schennispleger in Beltrum

BELTRUM – Politie Berkelland onderzoekt een melding over een nog onbekende man, die op zaterdag 20 augustus in Beltrum schennis heeft gepleegd ten opzichte van een jonge vrouw. Het incident deed zich zaterdag omstreeks 18.10 uur voor op de Nijkampsweg.

De vrouw was aan het hardlopen en liep op de Nijkampsweg in de richting van de Ruurloseweg. Op een gegeven moment werd zij ingehaald door een blauwe personenauto die even verderop stopte. Bij het passeren van de auto werd de vrouw door de bestuurder aangesproken. Ze zag dat de man onzedelijke handelingen pleegde. Hierop is de vrouw weggerend en de automobilist reed hard weg richting de Boschlaan.

De schennispleger is een man van 30 jaar of iets ouder met halflang donker haar. Hij had een onverzorgd gezicht en droeg een bril. Verder had hij licht paarse polo en een blauwe spijkerbroek aan. De man reed in een blauwe auto. Even voor het voorval moest een tegemoetkomende tractor, die net vanaf een weiland de Nijkampsweg was opgedraaid, wachten om zowel de hardloopster als de blauwe personenauto te laten passeren.

De politie is in het kader van het onderzoek op zoek naar deze tractorbestuurder. Ook andere getuigen die iets gezien hebben of de man menen te herkennen aan de hand van het signalement zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven