Smaakpolitie bezoekt horeca in Eibergen

afbeelding-nieuw-roy-33382EIBERGEN – Iedereen kent de uitspraak: ”Hier wordt ik niet vrolijk van.” Of horecaondernemers dit woensdagmiddag in Eibergen ook aan moesten horen is niet bekend. Keurmeester Rob Geus van het programma de Smaakpolitie (SBS 6) nam bij enkele ondernemers een kijkje in de keuken. Dit is voor het eerst dat het programma opnames maakt in Eibergen.

Geus was met zijn team aan het filmen voor het nieuwe seizoen. Vanaf 31 oktober is het programma weer op de buis. Bij de redactie van NUB is bekend dat de beroemde keurmeester binnen is geweest bij Bella Pyramide in de J.W. Hagemanstraat. “We doen nu een rondje door het oosten van het land. Verder kan ik niet veel vertellen de PR gaat via SBS 6”, zegt Geus. Journalist Roy Nijman kwam Rob Geus tijdens het nieuwsjagen tegen op straat.

Hij trok speciaal voor Nieuwsuitberkelland.nl nog even zijn witte jas aan voor de foto. NUB is zeer benieuwd of er een ondernemer in Eibergen een OK-sticker heeft gekregen. Mail naar [email protected].

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2168]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven