Touwtrekkers zetten Eibergen op de kaart

tn_2011_0813Touwtrektoernooi20110028EIBERGEN – Afgelopen weekend is Eibergen door honderden touwtrekkers op de kaart gezet. Dat deden niet alleen de Berkellandse teams. Sportmannen- en vrouwen uit verschillende landen kwamen naar het Wievenveld. Deelnemers uit Ierland, Engeland, Zweden, Israel, Duitsland en België deden mee aan het toernooi ter gelegenheid van het veetig jaar bestaan van TTV Eibergen.

De sfeer zat er beide dagen goed in. Ook over publieke belangstelling had de organisatie niet te klagen. Burgemeester Bloemen en oud-burgemeester Aaltje Emmens Knol waren zaterdag ook even op het terrein te vinden. Wat erg grappig was dat veel touwtrekkers (ruim 200 mensen) uit andere landen konden overnachten in een grote tent (zie foto’s).

Op diverse campings en bij groepsaccomodatie Slotman werden ook sporters opgevangen om de nacht door te brengen. Overal is dus aan gedacht. Naast de topploegen mochten buurten en verengingen uit Eibergen ook tegen elkaar strijden. De jubileumdagen waren volgens PR-man Bennie Schot geslaagd. “We hebben genoten val alle pk’s.”

Foto’s Yvonne Berends:
[nggallery id=2163]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven