Brandweer genomineerd voor verkiezing

tn_Afbeelding nieuw Roy 30018BORCULO – Brandweer Borculo is genomineerd voor de landelijke verkiezing dierenbeschermer van het jaar. Het korps is één van de vijf genomineerden die kans maakt op de titel. De dierenbescherming en Hart van Nederland (SBS6) maken op 4 oktober tijdens de finale de winnaar bekend.

Vanaf 19 september worden vijf filmpjes – van de genomineerden – getoond in het programma Hart van Nederland. Mensen kunnen vanaf die datum stemmen op hun favoriet. Afgelopen maandagavond heeft het programma opnames gemaakt in de kazerne.

Op 13 juni heeft het korps uit Berkelland samen met de dierenambulance meerdere eendjes gered uit een ‘put’ in Geesteren. Dit nieuws haalde zelfs Hart van Nederland. Volgens de jury reden genoeg voor een nominatie. Meer info op www.hartvannederland.nl.

Eerdere bericht: Jonge eendjes gered door de brandweer


(beelden: Roy Nijman)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven