Emoties lopen hoog op bij slotmanifestatie

tn_afbeelding-nieuw-roy-473NEEDE – De emoties liepen zondagmiddag vanaf 14.00 uur hoog op tijdens de slotmanifestatie van de Triangel. Alle docenten en leerlingen namen doormiddel van een concert afscheid van de muziekschool die door de bezuinigingen moet sluiten. Ze lieten voor de laatste keer hun klanken horen in de Needse Spilbroekhal. De belangstelling voor de manifestatie was groot. In totaal bezochten ruim driehonderd mensen het concert.

“De Triangel was een plek waar veel mensen plezier hebben gehad. We hebben daarom gekozen voor een gezamenlijk afscheid. Op deze manier kun je mooi laten zien wat we allemaal gedaan hebben in die tijd. Het is een einde van iets wat je eigenlijk niet wilt en dat is niet leuk”, vertelt Rita Rikhof.

Zangeres Marieke Dollekamp uit Borculo – die nu al bijna een bekende Nederlander is – liet flink van zich horen in de Spilbroekhal. Aanstaande vrijdag is de oud-leerling van de Triangel te zien in het programma de ‘The Voice of Holland’. Naast Dollekamp waren er vele andere leerlingen die hun instrument bespeelden.

Heel wat aanwezigen hadden het moeilijk en daarom verlieten regelmatig wat mensen de hal om een traantje weg te pinken. Wethouder Fred Mulkens van de gemeente Berkelland was ook aanwezig om de sfeer te proeven.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2234]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven