Hoogste punt bouw ‘Kooweide’ is bereikt

hoogste-punt1BORCULO – Op donderdag 15 september bereikte de bouw aan de Kooweide in Borculo het hoogste punt. De werknemers van aannemersbedrijf WBC uit Winterswijk zijn door ProWonen in het zonnetje gezet als dank voor hun inzet. Iedere toekomstige bewoner mocht deze middag op zijn of haar woning zelf twee dakpannen leggen. Op de ene dakpan, aan de onderzijde, schreven zij de datum en op de andere hun naam.

 Aan de Kooweide, op plan Schollenkamp, bouwt ProWonen zes ruime woningen die heel geschikt zijn voor gezinnen. De bouw bestaat uit twee keer drie woningen. WBC heeft aan beide kanten vier woningen gebouwd; twee keer een twee-onder-één kap. Ook de bewoners van die woningen waren uitgenodigd. Zo konden de nieuwe buren alvast kennis met elkaar maken.

Er zijn nog twee comfortabele woningen van ProWonen beschikbaar aan de Kooweide. Het gaat om een hoekwoning en een tussenwoning. De hoekwoning is te koop met Koopcomfort voor € 193.500,00 v.o.n. De tussenwoning is zowel te huur (€ 627,00) en te koop (vanaf € 156.150,00 v.o.n.). De hoogte van het verzamelinkomen van kandidaten bepaalt of zij kunnen gaan huren of uitsluitend mogen kopen.

Het ontwerp voor de locatie is gemaakt door architect De Witte Van der Heijden. Aannemingsbedrijf WBC uit Winterswijk bouwt de woningen. De bouw is gestart in mei 2011. ProWonen verwacht de zes woningen begin 2012 op te kunnen leveren.

[nggallery id=2219]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven