Kwekerij aangetroffen op Needse zolder

NEEDE – Afgelopen donderdag is er een hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Kwartelstraat. Een 24-jarige Needenaar is aangehouden wegens overtreding van de Opiumwet.  Naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie een onderzoek ingesteld naar een mogelijke kwekerij.

Op de zolder van de woning werd een kwekerij aangetroffen met zo’n 180 planten. Het materiaal en de planten zijn in beslag genomen en vernietigd. Er was op dat moment niemand aanwezig in de woning. De 24-jarige man meldde zich even later op het politiebureau.

Hij is verhoord en bleek verantwoordelijk voor de kwekerij. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. De stroom is illegaal afgetapt. De leverancier ligt een naheffing op.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven