Straten zijn ’s nachts in totale duisternis

REKKEN – We hebben al eerder een item geschreven over problemen met de straatverlichting in Neede. Maar het kan nog erger. Bijna in heel Rekken is het na 23.00 uur pikke donker. Dat meldt Wim Stevenhagen vrijdag. Hij heeft de politie en de gemeente op de hoogte gesteld over de onveilige situatie in het dorp.

Volgens Stevenhagen zijn er problemen met de half- en vol-nacht verlichting. “De vol-nacht verlichting brand niet, deze blijft dus uit. Rond elf uur gaan de half-nacht lampen ook uit. En dan zit Rekken geheel in het donker. Waarschijnlijk is er een probleem met de sturing van de verlichting. Hiermee bespaart de gemeente energiekosten”, zegt Stevenhagen.

“Ik moet er niet aan denken dat er in het donker kinderen naar huis fietsen. Erg onveilig.” De Rekkenaar wacht op dit moment op een reactie van de gemeente Berkelland.

Zijn er bij u ook problemen met de straatverlichting mail naar [email protected].

Eerdere bericht: Veel klachten over kapotte straatlampen

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven