Gevaarlijke kruising heeft nu stopborden!

tn_dsc06296EIBERGEN – Het heeft even geduurd maar maandag zijn er eindelijke maatregelen genomen op de gevaarlijke kruising Stokkersweg met de Borculoseweg (black spot). Er zijn door de provincie en gemeente Berkelland stopborden geplaatst. Automobilisten die het kruispunt passeren vanaf de Stokkersweg moeten verplicht stoppen. Met deze borden hopen beide partijen dat de kruising stukken veiliger wordt.

Ook zijn de haaientanden overgespoten met witte verf (dikke strook). Al jaren gebeuren er veel ongevallen op het punt. Het kruispunt staat zelfs in de lijst van de ‘honderd levensgevaarlijke kruispunten van Nederland’.

“Het is nog niet helemaal duidelijk. Er mag van mij nog wel een voorwaarschuwingsbord komen. Alleen op de lantaarnpalen op de kruising hangen borden. Verder een prima besluit. Maar of dit gaat helpen is natuurlijk afwachten. Van mij mag er wel een rotonde komen”, roept een bestuurder vanuit zijn raam.’

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2292]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven