Hulpdiensten zondag druk op de Hekweg

tn_DSC06119BORCULO/NEEDE – De hulpdiensten hadden zondagmiddag de handen vol aan twee ongevallen op de Hekweg (N315). In korte tijd vonden er twee ongevallen plaats op de drukke weg tussen Neede en Borculo. De eerste melding kwam rond 1.00 uur binnen. Een bestuurder van een personenauto verloor in een bocht (ter hoogte van de afslag naar Geesteren) de macht over het stuur en belandde op de kop in een sloot. Wonder boven wonder raakte de man en zijn zoontje niet gewond.

De bestuurder gaf aan dat hij een black-out heeft gehad en daarom van de weg raakte. De ambulance die ter plaatse was heeft de twee inzittenden voor de zekerheid onderzocht. De auto is door de klap total-loss en werd afgesleept. Agenten van het korps uit Berkelland en Oost Gelre waren druk bezig om het verkeer te regelen.

Rond 15.00 uur konden de hulpdiensten opnieuw naar de Hekweg komen voor een ongeval. Dit keer was het raak voor het pand van Willems. Daar waren twee motorrijders met elkaar in botsing geraakt tijdens het afslaan. Één rijder werd met verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Ook tijdens dit incident was de politie druk bezig om het verkeer in goede banen te leiden.

Oja, politie Oost Gelre heeft een nieuw voertuig. Op foto 6 staat de gloednieuwe politieauto.


Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2288]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven