Brandweer rap aanwezig bij schuurbrand

sauna-brand-eibergenEIBERGEN – In de Nachtegaalstraat heeft dinsdagavond een schuurbrand gewoed. Brandweer Eibergen moest omstreeks 19.00 uur uitrukken om het vuur te doven. Gelukkig was de brand vlakbij de kazerne, daardoor waren de spuitgasten supersnel ter plaatse (binnen acht minuten) en kon erger voorkomen. Er zijn geen mensen gewond geraakt bij de brand. De schuur heeft door de vlammen en rook flinke schade opgelopen.

Waarschijnlijk is de brand ontstaan in een sauna die in de schuur stond. Brandweermensen klommen op het dak en verwijderde dakpannen om de brand snel te kunnen blussen (zie video). De brandweer is zeker een uur bezig geweest aan de Nachtegaalstraat (straat achter restaurant Jasmin Garden.

Na het blussen heeft de brandweer de boel geventileerd en onderzocht. Buurtbewoners schrokken massaal van de loeiende sirenes en stonden daarom op straat te kijken wat er allemaal gebeurde.

Foto’s Jeroen Sloot:
[nggallery id=2343]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven