Politie weer in actie door illegale dumping

tn_DSC06940EIBERGEN – Woensdagmiddag moest de politie en een medewerker van de gemeente – voor de tweede keer deze week – in actie komen om illegaal afval op te ruimen in het buitengebied. De dumpingen blijven aan. Maandag werd er ook al afval gedumpt aan de Kerkloolaan. Agent Geertjan Sloots: “Zo te zien is het afkomstig van dezelfde persoon. Getuigen melden zich sporadisch. Daarom vragen we de burgers om een oogje in het zeil te houden.”

Het afval werd woensdag omstreeks 13.45 uur gevonden langs de Oude Needseweg (zandpad langs het Slingerbos). Agenten hebben de boel doorzocht in verband met mogelijke sporen. “Het lijkt wel of iemand aan het verbouwen is. Het is voornamelijk hout wat hier ligt.”, zegt Sloots.

De politie hoopt dat iemand wat gezien heeft in de buurt van de Oude Needseweg. Ook andere tips om de zaak op te lossen zijn welkom. Politie Berkelland is te bereiken via 0900-8844.

Update donderdagavond 23.00 uur:
Vandaag is er opnieuw afval aangetroffen in de berm langs de Leugemorsweg. Ook hier gaat het voornamelijk om hout. De gemeente is op de hoogte van de illegale dumping en gaat het zo snel mogelijk opruimen.

Eerdere bericht: Weer afval gedumpt langs de Kerkloolaan

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2327]

Leugemorsweg:
[nggallery id=2330]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven