Tip: ‘Maak zelf een bladkorf in uw straat!’

dsc07801NEEDE – Ook de bewoners aan de Gosselinkweg (een straat naast de Rozenkamp waar we eerder over schreven) wilden dit jaar graag een bladkorf in de straat. Ook hier gaf de gemeente geen groen licht. Maar uiteindelijk is de korf er toch gekomen. “We hebben zelf een bladkorf gemaakt en die op het gazon van de gemeente geplaatst”, roept een bewoner die in de tuin bezig is. Op meerdere plekken in Berkelland zijn inwoners bezig om een eigengemaakte korf in de straat te plaatsen.

“We hebben opnieuw contact gehad met een ambtenaar. Ik vertelde dat we zelf een bladkorf wilden maken en plaatsen. En daar kregen we toestemming voor. De bak wordt zelfs geleegd door de gemeente Berkelland.” Meet de gemeente nu met twee maten? Of is het een oplossing om burgers tevreden te stellen? Maar dit besluit is natuurlijk wel erg gevaarlijk. Nu gaat iedereen een bladkorf maken! En als je bij de één ja zegt dan moet je dat bij de ander ook doen.

De gemeente krijgt het nog druk de aankomende weken… Oja, heeft u ook bladoverlast in de straat. Of wilt u ook iets kwijt over een (eigengemaakte)bladkorf. Mail dan naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven