Inschrijfperiode voor glasvezel verlengd

NEEDE – De aanmeldingen voor glasvezel zijn geteld en de belangstelling in Neede en Eibergen blijkt groot. Er zijn echter nog niet voldoende aanmeldingen om te starten met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Reggefiber heeft volop vertrouwen in het project en biedt de inwoners van de twee kernen graag een extra kans. Daarom is de inschrijfperiode verlengd tot 22 januari 2012.

Voor de aanleg van een glasvezelnetwerk is een enorme investering nodig. Daarom wil Reggefiber graag een garantie dat er door de inwoners van Eibergen en Neede gebruik gemaakt gaat worden van dit glasvezelnetwerk. Wanneer 30% van de huishoudens kiest voor een glasvezelabonnement bij één van de deelnemende serviceproviders start Reggefiber met de aanleg van het netwerk.

Inwoners die graag glasvezel willen maar onlangs een abonnement hebben verlengd of afgesloten bij hun huidige aanbieder hoeven zich geen zorgen te maken over dubbele abonnementskosten. Zij kunnen zich nu inschrijven voor een glasvezelabonnement bij een van de serviceproviders. Pas op het moment dat de glasvezelaansluiting in huis klaar is, wordt  in overleg met de bewoner een datum afgesproken over de  ingang van het glasvezelabonnement. Dit wordt ook wel uitgesteld activeren genoemd. Dat betekent geen dubbele kosten maar de inschrijving telt al wel mee voor de te behalen 30%.

Een abonnement afsluiten bij de serviceproviders kan ook online op www.eindelijkglasvezel.nl/eibergen of www.eindelijkglasvezel.nl/neede.  Bezoek de glasvezelwinkel aan de Kluiversgang 8 in Eibergen of de Oudestraat 48 in Neede voor een persoonlijk en onafhankelijk advies.

Zijn er op 22 januari 2012 voldoende dan worden Eibergen en Neede als een van de eerste plaatsen op de toekomst aangesloten.  En kunnen inwoners gaan genieten van de vele voordelen die glasvezel te bieden heeft.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven