Peugeot zet medewerkers in het zonnetje

img_3700EIBERGEN – Een feestje, enkele weken geleden bij Peugeot dealer Grooters in Eibergen. Daar werd Joop Haarlink en Erik Onstein in het zonnetje gezet. Joop omdat hij 40 jaar bij garagebedrijf Grooters werkzaam is en Erik omdat hij een kwart eeuw bij Grooters werkzaam is. Namens Peugeot Nederland was Marcel van Zonneveld afgelopen vrijdag speciaal naar Eibergen gekomen om Joop en Erik een certificaat en een horloge aan te bieden.

Wim Grooters, directeur van Grooters, was in zijn toespraak bepaald niet zuinig met de lof voor Joop Haarlink en Erik Onstein. Hij prees Joop voor zijn vakmanschap als magazijnbeheerder en Erik voor zijn vakmanschap als automonteur. ”Flexibel, bekwaam en zeker hart voor het meer dan honderd jarige bestaan van het autobedrijf. Veertig jaar deel uitmaken van autobedrijf Grooters is niet niks.”

Autobedrijf Grooters sprak de hoop uit dat ook Erik de veertig jaren vol zal maken en Joop nog jaren met plezier werkzaam zal zijn bij het bedrijf. Door Peugeot in het zonnetje te worden gezet is zeker heel bijzonder. Een zeer gezellig feest met uitzonderlijke felicitaties en geschenken heeft inmiddels plaats gevonden samen met familie en personeel.

[nggallery id=2399]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven