Pieten verrassen winnaars bij Brand Oil

sinterklaas-023BORCULO – Het benzinestation van Brand Oil  aan de Nettelhorsterweg in Borculo kreeg afgelopen zaterdag omstreeks 11.00 uur  bezoek van twee zwarte pieten. De pieten kwamen de prijzen uitreiken van de Sinterklaas kleurwedstrijd die door het bedrijf was georganiseerd. Alle kinderen die een tekening hadden ingeleverd kregen een cadeautje van de pieten. Ook waren er nog drie grotere prijzen te verdelen, te weten toegangskaarten Hellendoorn (1ste prijs) toegangskaarten Megapret (2de prijs) en toegangskaarten Cactus Oase (3de prijs). De prijswinnaars staan op de  foto. De tweede prijs werd wegens afwezigheid door een vriendje in ontvangst genomen. De opkomst bij de uitreiking was zeer groot te noemen.

[nggallery id=2372]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven