Weg langs sportvelden dagen zonder licht

RUURLO – Vanaf vrijdag is het pikke donker langs de Nieuwe Weg in Ruurlo (tot aan de Groenloseweg). De straatverlichting langs het fietspad en de busbaan werkt niet. Maandagavond liet Veilig Verkeer Nederland afdeling Ruurlo nog een berichtje achter op twitter: ”Het is nog steeds erg donker langs de sportvelden in Ruurlo. Trainingsveld verlichting is het enige lichtpuntje!”

VVN maakt zich zorgen om de veiligheid van de fietsers en andere weggebruikers. Daarom heeft de organisatie afgelopen vrijdag meteen een berichtje gestuurd richting de gemeente (via twitter). “Er moet snel iets gebeuren, desnoods noodverlichting. Het is nu gewoon gevaarlijk. Ook de bushaltes zijn niet verlicht”, zegt een woordvoerder van VVN.

Tot heden heeft de gemeente Berkelland nog niet gereageerd op de tweet. “Een beetje vreemd. Waarom zit de gemeente dan op twitter?” VVN hoopt dat de gemeente snel maatregelen gaat treffen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven