Bestuurder rijdt een hond dood en vlucht

dsc09417BORCULO – Op de Needseweg is vrijdagavond omstreeks 17.30 uur een hond doodgereden. Een bestuurder – die in een witte bestelbus reed met groene rand – nam na de aanrijding de benen en reed snel weg. De dierenambulance is ingeschakeld om ter plaatse te komen. De familie die het dupe is geworden is flink aangeslagen door het incident. De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die de bestelbus met groene rand herkennen, bel dan 0900-8844.

Update vrijdagavond 20.00 uur:
Een medewerker van de dierenambulance – Ollete van der Werf – laat weten dat de dader een paar uur tijd heeft om zich te melden. “Het kan best zijn dat de persoon geschrokken is na de aanrijding. Op de bestelbus zat volgens getuigen ook nog belettering.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2454]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven