Jongen aangereden na verkeersconflict

EIBERGEN – De politie stelt een onderzoek in naar een verkeersincident dat zich in de nacht van donderdag op vrijdag 13 januari afspeelde op de Kruiskamplaan in Eibergen. Een 25-jarige man uit Eibergen zou na een verkeersconflict zijn aangereden door een nog onbekende automobilist. De politie is op zoek naar de onbekende bestuurder en getuigen van het voorval.

Het incident is rond 00.30 uur bij de politie gemeld. De 25-jarige man reed kort daarvoor in over de N18. De bestuurder van een grijze Citroen Saxo reed erg hinderlijk. Hij was onder meer hinderlijk aan het bumperkleven. Toen de 25-jarige man verhaal wilde halen en aan de Kruiskamplaan uitstapte, zou de bestuurder van de Citroen op hem zijn ingereden.

De man kwam op de motorkap terecht en viel op het wegdek. De onbekende automobilist is daarna doorgereden richting Haaksbergen. De man uit Eibergen raakte gewond aan zijn armen en benen. De politie heeft het incident in onderzoek en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven