Korte nachtrust voor Needse brandweer

autobrandNEEDE – De brandweerlieden van brandweer Neede hebben en korte nacht achter de rug. Afgelopen nacht werden ze twee keer uit hun slaap getrokken voor een brandmelding. De eerste melding kwam even na 01.00 uur woensdagmorgen vroeg. Het betrof een autobrand aan de Kempersdijk in Neede. Ondanks een snelle inzet brandde het voertuig volledig uit. Mogelijk zou er sprake zijn van brandstichting. De politie stelt nader onderzoek in.

Om kwart voor vier kwam er een melding woningbrand binnen. Deze zou plaatsvinden aan de Lijsterstraat in Neede. Ter plaatse aangekomen bleek er niets aan de hand. Een 91-jarige vrouw had per ongeluk op de paniekknop gedrukt.

Al met al een zware nacht voor de brandweer waarvan de meesten vandaag gewoon weer aan hun werk zijn.
[nggallery id=2433]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven