Lange Frans bewondert Hof van Eckberge

tn_dsc09478EIBERGEN – Het was zondagmiddag even schrikken voor de eigenaren en het personeel van Hof van Eckberge. Ze hadden die dag alleen familie, vrienden, en andere ondernemers uitgenodigd om het pand – dat nu het helemaal klaar is – van binnen te bewonderen. Maar tegen half drie kwamen zonder aan te kondigen enkele BN’ers (waaronder Lange Frans) het terrein oprijden. Ze maakte bij Hof van Eckberge een ‘pitstop’ om daarna naar de finish van de Arctic Challenge te rijden.

De eigenaar van Hof van Eckberge liep naar buiten om Lange Frans persoonlijk welkom te heten in Eibergen (zie foto). Daarna ging de BN’er samen met de cameraploeg van Veronica binnen een kijkje nemen. Na een kopje soep trok de bowlingbaan de aandacht van Lange Frans, hij kon het niet laten om een paar ballen te gooien (zie video).

Alle deelnemers van The Arctic Challenge maakten een stop bij Hof van Eckberge. “Dit hebben we extra gedaan, elke vijftien minuten vertrekken hier tien auto’s. Op deze manier doseer je de voertuigen en voorkom je dat het een chaos wordt in Lichtenvoorde” vertelt Coen Grutters. Voor veel Eibergenaren was Hof van Eckberge de finish van de Arctic Challenge. Het team Ten Damme/Overkamp (Willie ten Damme en Patrick Overkamp) werd opgewacht door familie en vrienden (zie video).

Op 30 januari gaan de deuren van Hof van Eckberge echt open. Dan is iedereen welkom om de nieuwe ‘attractie’ van Eibergen te bewonderen. Meer informatie over Hof van Eckberge is te vinden op www.hofvaneckberge.nl.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2459]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven