Nieuw tankstation in Borculo krijgt vorm

tn_dsc09581BORCULO – Er is bijna niets meer terug te vinden van het oude tankstation bij Herwers aan de Ruurloseweg. De ‘pomp’ wordt op dit moment compleet vernieuwd, van de leidingen, verlichting, bestrating, tot de tanks in de bodem en zelfs de naam. Q8 (sinds eind jaren tachtig) maakt plaats voor Tango. Donderdagmorgen trok het tankstation veel aandacht door een grote kraan die de nieuwe diesel- en benzine tanks de lucht in takelde.

De investering was volgens eigenaar Niek Herwers nodig. “Het tankstation had een bepaalde leeftijd en voldeed niet meer aan de technieken van tegenwoordig. Daarom hebben we gekozen voor een compleet nieuw tankstation. We hebben overal aan gedacht, anti-skim betaalautomaten, beveiligingscamera’s tijdens het tanken en ledverlichting.”

De Tango-pomp wordt na de bouw een onbemand tankstation. Herwers geeft aan dat dit de toekomst is, en je er niet onderuit kunt door de concurrentie in de omgeving. “Op deze manier kun je de prijs van de brandstof laag houden. Ik weet zeker dat we de goedkoopste zijn in Borculo.” Tijdens de opening gaat de Borculose ondernemer stunten. “Ik kan verklappen dat we flinke kortingen weggeven op brandstof.”

In week acht moet de nieuwe pomp klaar zijn. ”Klanten die niet weten hoe het ‘nieuwe tanken’ werkt kunnen gewoon bij ons binnenlopen. We helpen ze graag”, zegt Herwers.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2469]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven