Nieuwe kunst te zien in de Meergaarden

EIBERGEN – In De Meergaarden in Eibergen zijn de komende weken kunstwerken te zien. De komende twee maanden exposeren Ali Moolhuizen en Johan Antvelink met abstracte acryl schilderijen en beelden van Raku – keramiek en glasfusing. Ali Moolhuizen schildert zo’n 15 jaar. De laatste jaren schildert ze het liefst met acryl en maakt ze abstracte schilderijen. Ze volgde schilderslessen bij verschillende kunstenaars, was lid van Schildersclub ‘De Benneker’ en nu van Kunstkring B’Art.

Johan Antvelink volgde diverse cursussen toen hij meer vrije tijd kreeg. Schilderen, bronsgieten en glasfusen. Uiteindelijk boeide hem het keramiek en glasfusing het meest. Hij maakt figuratief en abstract werk van klei en werkt deze af met glazuur, oxide, pigment of was.De glasfusing objecten maakt hij van gerecycled blank glas, kleurt het in en vervormt het door melting technieken. In beide dingen kan hij zijn creativiteit kwijt.

De exposities zijn tot half april 2012 dagelijks te bewonderen in De Meergaarden, Willem Sluyterstraat 6 in Eibergen. Van harte welkom.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven