PvdA wil handhavers meer op straat zien

EIBERGEN – De PvdA is niet tevreden over de werkwijze van de gemeentelijke handhavers (BOA’s). Fractievoorzitter Dennis Meijerink stelde vragen over de (on)zichtbaarheid van de dorpswachten in de openbare ruimte. ” Zaken als het parkeergedrag in de centra en hondenpoepoverlast leveren veel irritaties op. Het eerste was voorafgaand en in de week tussen de afgelopen feestdagen nog eens goed zichtbaar.”

Meijerink laat weten dat de PvdA al eerder met de gemeente rond de tafel heeft gezeten om deze kwestie te bespreken. ”Wij zien geen fundamentele verbetering vandaar dat we weer aan de bel trekken.” Vragen aan het college: Wat gaat het college in 2012 doen om het draagvlak/zichtbaarheid van de handhavers in de openbare ruimte te vergroten?

Kunt u ons een overzicht geven van de cijfers met betrekking tot de handhaving in de openbare ruimte, zoals het aantal ‘zaken’ en de uitgeschreven bekeuringen in 2011?

Waar heeft u veel last van in de gemeente Berkelland? Watmoeten de handhavers harder aanpakken? Mail [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven