Twee inbrekers aangehouden in Eibergen

EIBERGEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag 14 januari heeft de politie twee mannen uit Litouwen aangehouden die in bezit bleken te zijn van inbrekerswerktuig. De politie kreeg rond 04.45 uur een melding van een oplettende beveiliger die een auto zag rijden over de Slemphutterweg in Eibergen.

De auto reed meerdere keren heen en weer. Gezien het nachtelijke tijdstip vond de beveiliger dit verdacht. De gewaarschuwde agenten kwamen de automobilist onderweg tegen aan de Winterswijkseweg. Zij hielden de Litouwse bestuurder staande en stelden een onderzoek in. In de auto vonden de agenten inbrekerswerktuig en jerrycans met brandstof.

De mannen (23- en 32 jaar) uit Litouwen zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ze zijn voor nader verhoor ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven