Acroteams Odival gaan naar regiofinale

EIBERGEN – Zaterdag 25 februari vonden voor Odival de laatste Acrogym plaatsingswedstrijden plaats op het D/E niveau. De E junioren damesparen, Cato en Colet en Dewi en Cicely waren als eerste aan de beurt om hun kunsten te vertonen. Cato en Colet werden de vorige wedstrijd tweede en hadden dus grote kans op een medailleplek. Ze lieten een paar technische fouten zien, waardoor ze wat punten lieten liggen.

Maar met 24,333 punten eindigden ze op een nette vierde plek. Met deze resultaten hebben de dames zich knap als tweede geplaatst voor de regiofinale. Dewi en Cicely hebben veel progressie geboekt en lieten zien de oefening nu veel beter onder de knie te hebben. Met maar liefst 2,5 punt verschil met hun vorige wedstrijd werden ze zeer netjes vijfde met 23,133 punten. Dewi en Cicely staan eerste reserve voor de finale.

Na de damesparen was het de beurt aan de damesgroepen. Het E senioren damestrio, Marisa, Dyenna en Nina hadden de vorige wedstrijd laten zien dat ze een plek in de finale verdienden, maar hadden deze plek nog niet verzilverd. Met een zeer nette, stabiele oefening, die beloond werd met 23,933 punten, werden ze zeer verdiend achtste. Dit trio heeft zich ook direct geplaatst voor de finale.

Het herenpaar Jort en Luuk konden aan deze wedstrijd helaas niet deelnemen, maar vanwege het goede resultaat van de vorige wedstrijd hebben zij zich ook rechtstreeks geplaatst voor de finale. In totaal zal Odival met 4 teams deelnemen aan de regiofinale op 10 maart aanstaande.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven