Familie Ruiters blij met gratis renovatie!

EIBERGEN – Tijdens het 15-jarig jubileum van Martin Koopman – installatiebedrijf – zijn er veel prijzen weggegeven. De hoofdprijs betrof een complete toiletrenovatie uitgevoerd door Martin Koopman en Erik Spanjaard (tegelzetter uit Haaksbergen). Al het sanitair werd beschikbaar gesteld door Hogeweg Sanitair uit Goor.

De prijswinnaars Herman en Minie Ruiters uit Eibergen waren erg blij toen ze deze week werden verrast. Tijdens de renovatie gaven ze aan dat de vernieuwing erg van pas kwam, hun huidige toilet was al meer dan 25 jaar oud. Naast het toilet is ook meteen de vloer van de hal aangepakt.

”Wij vinden het als bedrijf fijn dat de prijs goed op zijn plek is gekomen en wensen de familie Ruiters veel plezier met het schitterende toilet”, zegt Martin Koopman.

Eerdere bericht: Wat deed de American police in Eibergen?

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven